75+ ideja o tetovažama lica koje su moderne

Kako se tetovaža razvija kao poznata body art, sada postoji poznati trend tetovaža lica, a raste i u industriji tetovaža. Dugi niz godina tetovaže na licu smatrale su se tabuom, pa čak ni danas nisu prihvatljive u mnogim društvima i kulturama. Ali, zdravo, 2020! Svijet postaje sve dobrodošliji i prihvaća nove trendove.

Kao i svakoj drugoj tetovaži, ljudima se lice ofarba iz određenog razloga. Ove tetovaže im pomažu da se identificiraju, a predstavljaju i vrstu osobe. Tetovaže na licu sada su vrlo popularne među mnogim poznatim osobama, poput Chrisa Browna, Post Malone, Justin Bieber i mnogi drugi.

Tetovaža lica više je tehnička vještina koja zahtijeva stručnost. Ako se još niste odlučili nabaviti, promijenit ćete svoju odluku, pogotovo nakon što ste u nastavku vidjeli neke od ovih cool ideja za tetoviranje lica.

tetovaže lica

75+ ideja za tetoviranje lica koje stvaraju um

Plemenska tetovaža lica

Plemenski dizajn bio je vrlo popularan dizajn tetovaža lica; najbolji dio plemenskih tetovaža je što imaju različite jedinstvene dizajne i omogućuju vam da prekrijete cijelo lice ako to želite. Plemenska tetovaža lica pruža vam maksimalnu pokrivenost; međutim, još uvijek vam ne okružuje cijelo lice. Tetovaža uključuje hrabre plemenske linije koje pomažu istaknuti vaše crte lica. Nema štete u izlasku na kraj s ovom plemenskom tetovažom.

Geometrijski oblik čeljusti

Kao što naziv govori, ovu tetovažu možete baviti u bradatom području, sve do jagodične kosti, dajući joj dubinu. Ova je tetovaža savršen način za oblikovanje okruglog lica i izgleda bolje i na drugim vrstama lica. Dizajn tetovaže jedinstven je jer uključuje neke geometrijske oblike koji pokazuju u jednom smjeru.

Navodi o Cheekbone -u

Jagodica je jedna značajka koju mnogi ljudi obožavaju i vole se pokazivati. Ako želite dati jagodicama dodatni pečat, možete dobiti citat ili neki poseban izraz iscrtan na linijama jagodica. Možete ili oprati jedan obraz ili se tetovirati na obje jagodice. Na primjer, napravite ovu tetovažu s obje strane, uključujući crnu tintu, koja stvara nevjerojatan kontrast s vašom kožom. Ako tražite nešto minimalno i jednostavno, ovo je upravo prava tetovaža za vas.

Tetovaža s križnim valjenjem

Ako želite otkriti umjetnika u sebi, trebali biste isprobati ovu jedinstvenu križnu tetovažu za vaše lice. Uključuje dizajn s križnim šrafiranjem, koji također izgleda kao trnje koje izlazi sa strane lica. Korištenje crne tinte u tetovaži pomaže u stvaranju umjetnije sjene. Tetovaža s križanjem prikazuje umjetničke i kreativne vještine koje imate; upotrijebite ovu tetovažu kako biste odrazili svoju umjetničku stranu.

Tetovaža lica lubanje

Opsjednuti lubanjama? Isprobajte ovu nevjerojatnu tetovažu lubanje na pola lica. Pretvorit će vam polovicu lica u lubanju, koristeći crno -bijelu tintu. Nevjerojatno zasjenjivanje i podebljane linije čine ga realnijim. Ova tetovaža savršena je za Noć vještica; međutim, ako želite svijetu pokazati svoju ludu i avanturističku stranu, možete trajno tetovirati ovo lice s polovicom lubanje.

Nadahnuta tetovaža Chris Brown

Nedavno je poznata pop pjevačica Chris Brown je također dobio očišćeno lice s tenisicom Nike’s Air Jordan 3. Tetovaža se pojavljuje na desnom obrazu tik ispod njegove tetovaže s logotipom poznate crne piramide. Tetovaža ima izvrsno zasjenjenje, zbog čega cipela izgleda kao i uvijek. Potiče svakoga da si tetovira sve što voli, čak i ako su to samo cipele. Air Jordan je nešto što Chris Brown voli, a tetovaža izražava njegovo divljenje i povezanost s markom.

Tetovaža broj 21

Ova tetovaža lica broj 21 značajna je tetovaža s dubinskim značenjem. Ne simbolizira niti jedan aspekt, već odražava različita značenja, kao što su odgovornost pojedinca, sjedinjenje trojstva, sklad stvaranja i još mnogo toga. Ova je tetovaža vrlo jednostavna i uključuje obris broja 21 s crnom tintom sa strane lica. Ovu tetovažu možete napraviti bilo gdje na licu. Dakle, ako tražite nešto smisleno, tetovaža broj 21 je prava tetovaža za vas.

Bočni mač

Ova tetovaža sa strane mača je nešto jedinstveno nevjerojatno. Mač uključuje mnogo detalja i teksture prazne tinte. Mačevi su bili vrlo popularan dizajn tetovaža jer imaju puno značenja. Kršćani ga vide kao simbol istine, a budisti to vide kao način da se prekine neznanje. Dakle, napravite ovu nevjerojatnu tetovažu lica sa mačem i izgledajte jedinstveno kao i uvijek.

Ornament tetovaža

Ornament tetovaže su vrlo poznate tetovaže lica koje se obično pojavljuju u blizini zulufa kako bi izgledale kao da ukras visi. Postoje različiti ukrasi koje možete ukrasiti sa strane lica. Ukrasi koji sadrže različite simbole beskonačnosti izgledaju nevjerojatno na licu i daju jedinstven izgled. Ako tražite nešto minimalno, ali jedinstveno, ovo je pravi izbor za vas!

Sidro ruža tetovaža

Ako ste opsjednuti ružama, ova tetovaža lica s sidrenom ružom najbolji je način da pokažete svoju opsjednutost i ljubav prema ružama. Ova tetovaža uključuje veliku ružu koja se pojavljuje na liniji kose i crno zasjenjeno sidro sa strane. Odgovarat će svakoj djevojci, čineći je jedinstvenom kao i uvijek.

Izblijedjeli geometrijski dizajn

Geometrijski dizajni savršeni su za tetovaže lica, posebno ove izblijedjele tetovaže geometrijskog dizajna. Ako ste potpuno posvećeni pravilnoj tetovaži lica, svakako biste trebali ići s ovom tetovažom. Ovu tetovažu možete izvesti uz čeljust s izblijedjelim efektom sa strane. Za izblijedjele efekte možete koristiti različite boje, poput zelene ili plave tinte, dok geometrijski dizajn uključuje crnu tintu. Bez obzira na geometrijski dizajn koji odaberete, izgledat će bombardirano na vašem licu s izblijedjelim efektom.

Tetovaža gotički ulog i uže

Tražite nešto gotičko? Ova tetovaža lica s ulogom i užetom savršen je način za postizanje gotičkog izgleda. Ova tetovaža uključuje dva objekta koja su malo udaljena jedan od drugog. Prvo, postoji mali kolac u blizini jagodične kosti i uže povezano s vašim бакicama, zbog čega izgleda kao da će se netko objesiti. Oba ova objekta koriste crnu tintu i uključuju malo nijanse crvene boje kako bi izgledala poput krvi.

Pola Mandale

Ova tetovaža s pola mandale vrlo je lijepa tetovaža za lice, a njezin je položaj jedinstven. Mandala je tik uz uho, pa izgleda kao dizajn polumandale s pola uha, što je apsolutno jedinstveno i zapanjujuće. Mandale uključuju mnoge dizajne i uglavnom su ispisane crvenom bojom. Možete izabrati koji god dizajn mandale želite za svoje lice.

Chin Ice

Ovaj dizajn tetovaže s ledom na bradi apsolutno je nešto za umrijeti. Ova tetovaža uključuje male plave kristale leda razbacane po bradi. Tetovaže s bradom iznimno su trendovske i izgledaju dobro za sve. Možete odabrati bilo koji dizajn koji vam se sviđa, ako ne kristali leda. Tetovaže s bradom pomažu vašoj bradi dati veću dubinu, a također joj daju oblik, osobito ako imate dvostruku bradu. Isprobajte nešto jedinstveno i krenite s ovom zapanjujućom tetovažom brade.

lice

Prednosti tetovaža lica

Poboljšajte svoj izgled

Tetovaže doista mijenjaju vaš cjelokupni pogled i čine da izgledate jedinstveno i vidljivo. Međutim, rezultati uvelike ovise o dizajnu tetovaže i od mjesta gdje ste to učinili.

Jeftino

Tetovaže su općenito jeftinije u odnosu na bilo koju drugu originalnu umjetnost i lako su dostupne. To možete jednostavno učiniti u bilo kojem salonu za tetoviranje u vašoj blizini.

Nedostaci tetoviranja lica

Tetovaže su sigurne za dobivanje; međutim, postoji nekoliko rizika kojih biste trebali biti svjesni prije nego što se tetovirate.

Rizik od zaraze

Postoji veliki rizik od dobivanja infekcije ako vaš umjetnik tetovaža ne koristi visokokvalitetnu i sigurnu tintu jer bi to moglo dovesti do mnogih kožnih bolesti. Stoga umjetnici tetovaža moraju slijediti određene zakone u vezi s upotrebom tinte visokog standarda.

Ovo bi moglo biti još gore ako imate zdravstveno stanje, poput visokog šećera u krvi, osjetljive kože ili nekog drugog ozbiljnog zdravstvenog stanja. Stoga je najbolje izbjegavati tetoviranje ako imate ozbiljno zdravstveno stanje.

Ne radi prikladno

Postoje neka radna mjesta koja ne prihvaćaju zaposlenike s tetovažama, jer se to smatra vrlo neprofesionalnom osobinom zbog stalne stigme. Stoga, ako želite dobiti posao koji ne dopušta tetovaže lica, trebali biste izbjegavati tetoviranje lica.

tetovaže lica

Česta pitanja

Mogu li se brijati nakon tetoviranja lica??

Da, možete se brijati, ali to varira od osobe do osobe jer ovisi o procesu ozdravljenja. Obično je potrebno tjedan dana da se potpuno izliječi. Međutim, najbolje je suzdržati se od brijanja neko vrijeme dok tetovaža potpuno ne zacijeli.

Kako su bolne tetovaže lica?

Na ljestvici od 1 do 10, bol koju možete osjetiti prilikom tetoviranja lica je 7. Intenzitet boli ovisi o različitim stvarima, poput područja na licu. Područja poput nosa, brade, jagodične kosti, sljepoočnice i čela manje su bolna u usporedbi s područjima ispod kapaka i obraza, koja su izuzetno bolna. Što je područje mekše, više ćete boli osjetiti. Međutim, to vas ne bi trebalo spriječiti da se tetovirate jer ćete voljeti naknadne rezultate, a sve će se isplatiti.

Kada je najbolje vrijeme za tetoviranje?

Tetovažu možete napraviti u bilo koje doba godine. Međutim, najbolje vrijeme za to je zimi jer je vaša koža mnogo mekša i obično nije izložena mnogim elementima u odnosu na ljeta. Ljeti vaše tijelo proizvodi puno znoja, a koža previše preplanula.

Bio sam bolestan od nekoliko tjedana, a još uvijek jesam, pa je li u redu napraviti tetovažu?

Ne preporučuje se tetoviranje ako ste bolesni jer vam je potrebna puna energija i trebali biste imati imunološki sustav koji je barem 90% u redu. Bolesnički odlazak u salon za tetoviranje izložit će vas i druge oko vas velikim rizikom jer možete proširiti svoju bolest. Vratite se, ostanite pod naponom, pijte puno vode, a zatim rezervirajte termin za tetoviranje.

Je li sigurno tetovirati lice?

Tetoviranje je vrlo sigurno; međutim, to ovisi uglavnom o salonu za tetoviranje. Trebali biste otići tetovažaru koji ima sigurnu i čistu opremu za tetoviranje i koji ima dobro iskustvo. Tetovaže imaju nekoliko nuspojava, ali nisu toliko ozbiljne koliko mislite da jest, i siguran sam da vas to ipak neće spriječiti da ih dobijete.

Zamotati

Uz pomoć ovih nevjerojatnih ideja za tetoviranje lica, siguran sam da ste već odabrali dizajn koji odgovara vašem licu. Nadam se da ste u procesu rezerviranja vašeg sljedećeg termina za tetoviranje. Bez obzira koji dizajn odabrali, tetovaže na licu uvijek će učiniti da se osjećate jedinstveno i dat će vam osjećaj moći i ugode, osobito ako odaberete tetovažu koja ima snažno značenje, a odnosi se na vaša životna iskustva. Ako niste izraziti s riječima, ne brinite jer će vam ove tetovaže lica pomoći da izrazite sve svoje emocije i osobu koja doista jeste.