155+ najboljih ideja za tetovaže u oblaku: Lebdite visoko na nebu!

Iako su se tetovaže u početku koristile za liječenje, od tada su postale popularne zbog svog umjetničkog potencijala. Dok se mnogi ljudi tetoviraju kako bi odražavali njihova uvjerenja, drugi ih jednostavno dobivaju zbog jedinstvenog dizajna i stila.

Srećom, putem tetovaža u oblaku možete izraziti svoja uvjerenja, motivacije ili trenutno mentalno stanje na najljepši mogući način.

Često je ljudima koji tek počinju trenirati donijeti pravi izbor kad se suoče s brojnim izborima.

Na ovom popisu pronaći ćete 155+ najboljih tetovaža u oblaku koje će vam pomoći da dobijete savršenu tetovažu.

oblak-tetovaže

Crtani oblak

Sa zapadnjačkom animacijom koja je privlačna i djeci i odraslima, možete se odlučiti za ovu tetovažu oblaka koji tušira duge. Tetovaža prikazuje oblak dok kiša pada s duge.

Umjetnik stvara oblak pomoću tankih linija kako bi stvorio crtano -bijeli crtani oblak. Duga zadržava dosadne, ali ipak žive boje, izrađene akvarelom, dok napuštaju oblak.

8-bitni oblaci

Budući da su video igre jedan od najprepoznatljivijih i najutjecajnijih oblika modernih medija, ne čudi što bi se netko odlučio za ovu tetovažu.

Tetovaža prikazuje crno -bijeli, piksirani oblak koji gleda u daljinu. Oblak drži umjetnički stil vrlo sličan izvornim 8-bitnim igrama 1980-ih kroz umjetnikovu zamršenu dotwork mrežu. Iako tetovaža nema simboličko značenje, zapanjujuće je za pogledati.oblak-tetovaža

CIK zore

Zauzimajući realniji pristup, umjetnik stvara optičku iluziju gdje koža propada i pokazuje oblačno nebo. Detaljnim i realističnim radom tetovaža daje vrlo smirujući osjećaj snježno bijelih oblaka i sitnih ptica koje lete nebom.

Umjetnik udahnjuje život tetovaži kroz žive i svijetle boje. Tetovaža simbolizira bijeg ili unutarnji mir, ali ovisi i o interpretaciji gledatelja.

Također pogledajte:

  • 150+ ideja za tetovaže gejša: idite egzotično! (sa značenjima)
  • 225+ prekrasnih tetovaža sestre: Poštujte svoju dragu sestru (sa značenjima)
  • 255+ najboljih tetovaža na prsima za koje se možete odlučiti: #110 raznijet će vam um
  • 155 vrhunskih tetovaža na ključnoj kosti za koje se možete odlučiti
  • Tetovaže Angeline Jolie: 25 tetovaža sa značenjem

Oblačna šuma

Oblačna šuma je rukav za tetoviranje koji prikazuje siluetu šume ispod oblačnog neba. Umjetnik stvara mračnu mračnu scenu, kao iz horor filma, i dodaje osjećaj realizma s minimalističkim svjetlom koje dolazi s Mjeseca djelomično vidljivim iz oblaka.

Silueta je jet crna pomiješana sa svjetlijom nijansom indiga prema vrhu, stvarajući ljubičastu liniju horizonta tik ispod oblaka. Mjesec je dosadno bijel, dok oblaci imaju tamno sivu nijansu, dajući mračan ambijent.

Tetovaža je umjetničko djelo; međutim, ona nema simboličko značenje.

oblak-tetovaža

Oblak munje

Uzimajući inspiraciju iz modernih stripova i vizualnih romana, tetovaža prikazuje strip oblak iz kojeg izbijaju munje. Umjetnik zadržava cjelokupan humorističan pristup prema inače opasnoj situaciji.

Oblaci imaju šarmantan, ali prijeteći izgled dok oslobađaju komično male munje. Oblaci nose tamnu nijansu sive, a njihova boja postaje svjetlija do vrha oblaka. Munje su tamne i mutno žute sa svijetlocrvenim obrisom. Tetovaža, iako sada ima metaforičko značenje, jednostavno je čudesna za pogledati.

Svjetionik

Ova tetovaža prikazuje svjetionik koji stoji na vrhu brda gdje ga oblaci okružuju. Možete vidjeti da svjetionik još uvijek obasjava more tijekom oluje s grmljavinom. Umjetnik to izvrsno prikazuje kroz tamnoljubičasti istic koji prekriva scenu, dajući mu mračan ambijent.

Oblaci okupljeni iznad svjetionika tamno su sivi, dok je svjetionik mješavina živopisne crvene i bijele boje. Dok svjetionik svojim jarko žutim svjetlom obasjava more, simbolizira ustrajnost i nadu čak i u najmračnijim vremenima.

oblak-tetovaže

Uzlazne ljestve

Uzlazne ljestve vrlo su jednostavne tetovaže koje prikazuju ljestve koje probijaju kroz veliki bijeli oblak. Umjetnik je nacrtao oblak i ljestve u crtanom okruženju s crnim ljestvama koje probijaju bijeli oblak.

Oblaci izgledaju bogato svijetlo bijelom tintom, dok ljestve izgledaju duboko sa svojim živim efektima akvarela. Umjetnik je svoja djela prepustio gledateljskoj interpretaciji.

Udari munje

Udar groma je vrlo slikovita tetovaža koja prikazuje scenu udara munje na tlo. Umjetnik prikazuje mnoga stabla na tom području dok siluete lagano svijetle nakon udara munje.

Oblaci, poput tamnog vrtloga iznad šume, sjajno sjaje bijelim bljeskom dok munja izlazi iz oblaka da udari o tlo. Umjetnik stvara osjećaj realizma kroz svoju intenzivnu sivu boju oblaka, praćenu ogromnim bljeskom bijelog svjetla od munje.

Ova tetovaža pokazuje snagu prirode.

dizajn oblačnih tetovaža

Avioni na nebu

Umjetnik ove tetovaže odaje počast borbama u avionima Drugog svjetskog rata. Rukavi za tetoviranje protežu se po cijeloj ruci prikazujući 5 zrakoplova koji izbjegavaju i izbjegavaju vatru. Tetovaža ima smeđi jednobojni ton zajedno s kombinacijom svijetlih i tamnih nijansi.

Dok su avioni prilično crtani i komični, oblaci izgledaju realistično sa svojim nacrtanim umjetničkim stilom. Pažnja prema detaljima je nevjerojatna kad se vidi kako se ravnine konkurentskih strana lako razlikuju.

Iako tetovaža nema metaforičko značenje, služi kao podsjetnik na rat s početka 20. stoljeća koji je promijenio tijek povijesti.

Oluja od X-Mena

Omaž ženskom superjunaku u svemiru Marvel, tetovaža vidi oluju dok priziva sile prirode. Umjetnica, stvarajući potpisni strip stil, prikazuje oluju koja se uzdiže prema oblacima skupljajući njezinu snagu.

Obukavši legendarnu crno -žutu haljinu, Storm izgleda vrlo slično svojoj strip crti sa svojom dugom srebrnom kosom i bijelim munjevitim očima.

Umjetnica koristi akvarel za ponovno stvaranje nekih dijelova svoje haljine, dok ostatak koristi sličnu tamnu tintu. Oluja je do danas utjelovljenje ženskog osnaživanja jer je jedna od najjačih članica svog tima.

oblak-tetovaža

Oblak akvarela

Kao što naziv govori, umjetnik akvarelom stvara tetovažu s predvečerjima oblaka oko ruke kupca. Mješavinom nebesko plave, ružičaste i pomalo sive boje umjetnik stvara očaravajući uzorak oblaka koji se obavijaju oko ruke.

Uz pomoć novih školskih tehnika i efekata četkice, umjetnik uspijeva učiniti oblake i uzorak gotovo živopisnim. Iako tetovaža nema skriveno značenje, vrlo je umirujuća i opuštajuća za pogledati.

Olujno more

Olujno more još je jedna vrlo slikovita tetovaža koja priča priču bez upotrebe riječi. Umjetnik prikazuje brod koji se bori za održavanje ravnoteže, naginje se na stranu usred kiše. Cijela scena posvećuje veliku pozornost detaljima.

Od oblika i uzoraka oblaka do muškaraca koji padaju s broda, postoje detalji do najsitnijih objekata. Tetovaža, iako ima jednobojno okruženje, može razlikovati boje i ispričati mračnu priču kroz tamne oblake koji okružuju brod i njegove velike valove koji gledaju s visine na mnoge bespomoćne mornare.

Pad Ikara

Priča koja pokazuje cijenu pretjeranog samopouzdanja, tetovaža prikazuje događaje iz priče kroz rukav za tetoviranje. Umjetnik stvara umjetnički stil iz 15. stoljeća blizu savršenstva.

Prikazujući Ikara dok doseže iznad oblaka, na bicepsu, gdje sunce jako sjaji, a u donjem dijelu ruke pokazuju kako počinje padati. Kroz monokromno postavljanje možete vidjeti prelijepu ocjenu boja koja se mijenja od svijetle na vrhu do tamne i dosadne na dnu. Ova tetovaža utjelovljuje izvorni moral mita o Ikaru, o tome kako pretjerano samopouzdanje nije dobra stvar.

Tradicionalni japanski zmaj

U japanskom folkloru zmajevi su mudra drevna stvorenja koja su stoljećima živjela u oblacima. Umjetnik prikazuje velikog zmaja dok hoda iznad oblaka s velikim tijelom koje se proteže oko bicepsa stvarajući rukav.

Umjetnik slijedi tradicionalni japanski stil tetoviranja pomiješan s nekim novim elementima školske tetovaže. Umjetnik prikazuje zmaja okupanog u mlaznoj crnoj boji s crvenim crtama koje ga okružuju.

Osim crnog zmaja, jednako su svijetli i živopisni oblaci koji unose ravnotežu na scenu. Umjetnik je smisao svog djela prepustio gledateljevoj interpretaciji.

Balon na vrući zrak

Tetovaža balona s vrućim zrakom prikazuje balon s vrućim zrakom dok pluta uz oblake gledajući dolje na grad. Umjetnik stvara osjećaj intuicije svojim intuitivnim umjetničkim stilom.

S umjetnicima koji koriste akvarel i tamnu gustu tintu stvara repliku slike u boji plakata. S nekim bojama koje se stapaju jedna s drugom dok je još uvijek ostala određena razina individualnosti u svim objektima različitih boja.

Tetovaža oživljava svojom raznolikom paletom boja i umjetničkim stilom. Budući da tetovaža nema simboličko značenje, to je čisti stil i dizajn.

London 19. stoljeća

The London Tattoo revije iz 19. stoljeća čovjek koji je uličicom prolazio kroz stare zgrade na putu do tornja Big Ben. Čovjek, s cilindrom, zajedno sa štapom i smokingom, šeta dosadno plavim jednobojnim ulicama Londona iz 19. stoljeća.

U prizoru možete primijetiti Big Ben Tower napravljen u gotovo replici originala. Zahvaljujući novoj školi i old school metodama tetoviranja, umjetnik čini da ulice u Londonu izgledaju živo.

oblak-tetovaže-

Stubište za nebo

Poklon slavnoj istoimenoj pjesmi Led Zeppelina, tetovaža Stairway to Heaven replika je originalne omota albuma. Izvorni omot albuma je stubište s zavojima, koje vodi do vrha oblaka gdje svijetli jako svjetlo.

Tetovaža ponavlja ovaj izvorni dizajn kroz svoju tradicionalnu i novu školsku metodu tetovaža kako bi staroj umjetnosti dala svjež novi izgled. Mnogo se pažnje posvećuje detaljima s time da umjetnik izrađuje cvijeće i na stubištu.

S velikom paletom boja, tetovaža izgleda kao kopija originalne umjetnosti.

Sve vidljivo oko

Za vas koji ste vrlo religiozni ili vjerujete u internetske teorije zavjere, ova tetovaža je za vas. Umjetnik prikazuje oko među oblacima dok bez duše promatra gledatelja. Tetovaža slijedi jednobojni zeleni ton koji ispunjava oblake i oko u različitim nijansama.

Oko, nadahnuto znakom Iluminati, postavljeno je usred oblaka zajedno s nekim sitnim plemenskim radom na rubovima oka. Iako je umjetnik ostavio ovu tetovažu na tumačenje, to vas ne sprječava u stvaranju vlastite teorije.

oblak-tetovaže

Usamljeni mornar

Usamljeni mornar vidi čovjeka kako vesla čamcem pod oblačnim nebom. Umjetnik daje cjelokupni čaroban osjećaj prizora dok se mornar sam iseljava s obale.

Možete vidjeti vodu koja kroz oblake reflektira male mjesečeve zrake. Svojim svijetlosivim izgledom i tamnosmeđom bojom čamca umjetnik ističe scenu kraljevsko plavom bojom kako bi dodao efekt.

Usamljeni mornar, bez riječi, simbolizira usamljenost i očaj.

Raketa lansirana u oblake

Vrlo crtana tetovaža, umjetnik pravi jednostavnu raketu dok se razliježe u oblake. Dok se lansira jednostavna jednobojna replika rakete, ispred nje su oblaci duginih boja. S neotradicionalnim umjetničkim stilom, tetovaža prikazuje žive boje oblaka za razliku od crno-bijelog okruženja rakete. Tetovaža nema posebno značenje, već je umjetnik prepustio tumačenju.

Oblaci simboliziraju mnoge različite stvari, poput svetosti, zena i mira. Zaključno, postoji mnogo različitih tetovaža s različitim stilovima, pa mudro odaberite koju ćete tetovažu dobiti.