125 ideja za tetovaže s otiskom šapa koje su tako slatke!

Tetovaže su uzbudljiv način dodavanja pozitivnosti ili jedinstvenosti u vaš život. S milijun različitih tetovaža širom svijeta, tetovaže šapa bile su uobičajena tetovaža, a ljudi to obično izraze ljubav prema svojim ljubimcima. Kućni ljubimac jedan je od najvećih prijatelja u životu, a kako bi pokazali svoju ljubav prema svojim dlakavim prijateljima, roditelji kućnih ljubimaca obično se tetoviraju šapama. Svaka tetovaža šape ima svoje individualno značenje, glavna značenja su kretanje naprijed u životu, posebno kada dizajn šape predstavlja životinju u pokretu. Drugi je naklonost prema životinji. Dolje su navedeni neki od najslađih i jedinstvenih dizajna tetovaža šapa koje biste trebali uzeti u obzir pri tetoviranju.

Opisana šapa

Tetovaža s tintom

Tetovaža šapom s tintom je tetovaža koju morate imati ako imate razigranog i neurednog psa. Ova tetovaža uključuje crnu tintu koja pomaže prikazati neuredan učinak. Šapa izgleda kao da je upravo izašla iz blata. Ova tetovaža prikazuje koliko se vaš pas voli igrati vani u prljavštini i njegovu sreću kad vam se vrati očistiti. Najbolje mjesto za ovu tetovažu je vaša ruka; na ovaj način, svi mogu vidjeti vašu ljubav i naklonost koja uzdiže vašeg ljubimca, a to će vas podsjetiti na vezu koju imate sa svojim slatkim ljubimcem.

Srce ocrtane šape

Srce ocrtane šape

Ove tetovaže šapa sa srcem jedna su od najslađih i jedinstvenih tetovaža šapa koje biste definitivno trebali dobiti. Ova tetovaža uključuje dvije šape u obliku srca. Ova je tetovaža obično male veličine; međutim, uvijek ga možete povećati prema svojim željama. Ako idete na nešto jednostavno, ovo je upravo prava tetovaža za vas. Najbolje mjesto za ovu tetovažu je vaš gležanj ili zglob.

Bijela obojena šapa

Bijela obojena šapa

Ako je vaš ljubimac bijel i krznen, svakako biste trebali napraviti ovu bijelu tetovažu šapom. Ova tetovaža je preslatka i uključuje mali obris srca unutar šape. Ovu tetovažu možete postaviti bilo gdje na tijelu, no idealno mjesto na kojem je možete tetovirati je vaš zglob. Možete izabrati da ćete jednu ili dvije šape očistiti. Upotrijebite bijelu tintu koja nije previše svijetla i dobro li pristaje vašoj boji kože.

Akvarelna šapa

Akvarelna šapa

Akvarelne šape jedna su od jedinstvenih tetovaža šapa i označavaju šareni odnos koji imate sa svojim ljubimcem. Akvareli sadrže vrlo svijetlu i sretnu atmosferu i pomažu vam da pokažete zabavan i razigran odnos koji imate sa svojim ljubimcem. Ovaj dizajn uključuje četiri mini šape s crnom tintom isklesane jedna iza druge kako bi pokazale da ljubimac hoda, a oko šapa je prskanje akvarela. Ovo također pokazuje da je svaki korak vašeg ljubimca prema vama čaroban i šaren. Napravite ovu tetovažu na ruci ili leđima i pokažite lijep odnos koji imate sa svojim ljubimcem.

Ispis šapa s imenom

Ispis šapa s imenom

Možete isprobati ovu tetovažu s otiskom šape s imenom vašeg ljubimca iscrtanim tik uz šapu. Ova tetovaža uključuje izblijedjeli otisak šape srednje veličine. Možete izabrati da ime vašeg ljubimca bude prikazano unutar šape ili pored nje. Ime kućnog ljubimca značajno je i značajno za svakog vlasnika kućnog ljubimca. Dakle, ako ste predani ljubitelj kućnih ljubimaca, svakako biste trebali isprobati ovu tetovažu na ruci ili leđima.

Veza kućnih ljubimaca

Veza kućnih ljubimaca

Ova slatka tetovaža uključuje srce sa isprekidanom linijom, koje se spaja s dvije crne šape s tintom. Savršeno mjesto za ovu tetovažu je vaša ključna kost ili vaša ruka. Vidljiviji je na vašoj ključnoj kosti, i upravo je to idealan spoj. Ova tetovaža označava koliko zaista volite svog ljubimca, a ova tetovaža pomoći će vam da vas to podsjeća svaki dan.

Lice na licu

Lice na licu

Ako tražite tetovažu šape koja je više nego jedinstvena i uključuje puno detalja, trebali biste se odlučiti za ovu tetovažu s ugrađenim licem. Ova tetovaža sadrži lice vašeg ljubimca unutar šapa. Ako želite lice vašeg psa na šapi, gornja dva otiska uključivat će oči vašeg psa, a otisak prema dolje sastojat će se od nosa. Mnogo je detalja i vještine koje idu u ovu tetovažu. Najbolji dio je što izgleda tako realno. Ova tetovaža pokazuje koliko je snažan i dubok vaš odnos sa vašim psom. Najbolje mjesto za ovu tetovažu bilo bi vam blizu ramena ili na ruci.

Geometrijska šapa

Geometrijska šapa

Ako tražite vrlo ilustrativnu tetovažu šape, ne tražite više jer nema ništa ilustrativnije od ove geometrijske tetovaže šape. Ova tetovaža uključuje jedan otisak šape izrađen od geometrijskog dizajna. Ako pogledate šapu nakon što je spremna, čini se da se ta šapa sastoji od dragulja. I žene i muškarci čuvaju dragulje, a za roditelje kućnih ljubimaca njihov je ljubimac jednak draguljima. Ova tetovaža pokazuje koliko je vaš ljubimac dragocjen. Ovu tetovažu možete naterati bilo gdje na tijelu. Bez obzira na to gdje ste ga ofarbali, izgledat će lijepo kao i uvijek.

Palmina šapa

Palmina šapa

Ova tetovaža šape na dlanu najbolji je način da označite i predstavite neizmjernu ljubav koju imate prema svom ljubimcu. Ova tetovaža uključuje otisak dlana, a unutra otisak šape. Ova tetovaža pokazuje da će čak i kad vas svi ostali ostave, vaš ljubimac i dalje biti uz vas i držati vas za ruku. Ova tetovaža ima snažno emocionalno značenje l za one ljude koji su izgubili svoje ljubimce, i to je lijep način da njegujete vremena koja ste proveli sa svojom krznenom bebom. Podsjetit će vas da su vaši kućni ljubimci još uvijek s vama, čak i ako su pobjegli ili odvedeni u raj. Ova je tetovaža prilično velika, pa bi je najbolje mjesto za nanijeti na leđa.

Šapa za ispis cipela

Ova tetovaža šapa s otiskom cipela savršen je prikaz vaše ljubavi prema vašem ljubimcu. Ova tetovaža uključuje otisak vaše cipele za čizme, a unutra je otisak šape vašeg ljubimca. Ova slatka tetovaža uključuje crnu tintu i izgleda nevjerojatno dobro nakon što je dovršena. Ovu tetovažu možete naterati na stražnjoj strani noge ili bedra, pa čak i na ruci. Ova dražesna tetovaža pokazuje snažnu vezu koju imate sa svojim ljubimcem, a također ukazuje na to da će vaš ljubimac pratiti svaki vaš korak, tako da će uvijek biti uz vas čak i kad nema nikoga.

Šapa otkucaja srca

Šapa otkucaja srca

Tetovaža otkucaja srca prilično je česta i poznata u svijetu tetovaža. Ako ne želite jednostavnu tetovažu otkucaja srca, možete dobiti ovu tetovažu otkucaja šape. Ova tetovaža uključuje tetovažu malog srca, a linije otkucaja srca povezuju se s tetovažom šape. Ova tetovaža prikazuje vašu snažnu ljubav prema vašem ljubimcu i kako se svaki otkucaj srca povezuje s vašim ljubimcem. Najbolje mjesto za ovu tetovažu bilo bi na vašoj ruci ili šaci. Možete dodati malo crvene tinte unutar srca i crnu unutar šape za veću definiciju.

Šapa beskonačnosti

Šapa beskonačnosti

Ova tetovaža beskonačne šape mora biti najslađa tetovaža šape koju ste ikada vidjeli. Ova tetovaža pomaže predstaviti duboku ljubav koju imate prema svom ljubimcu. Ova tetovaža uključuje crni znak beskonačnosti koji prolazi kroz dvije šape s crnom tintom i obris srca. Ova tetovaža znači da srce vlasnika ljubimca kuca s njegovim ljubimcem i obrnuto. Ovu tetovažu možete naribati na ruci ili u blizini ključne kosti.

Remek djelo Šape

Remek djelo Šape

Ova tetovaža šape prilično je remek -djelo i uključuje veliku upotrebu akvarela. Ovo je šarena tetovaža šape koja predstavlja boju koju vaš ljubimac dodaje vašem životu i čini je ljepšom i potpunijom. U ovoj ćete tetovaži pronaći mnogo akvarela, poput nijansi ljubičaste, morsko plave, ružičaste, žute i još mnogo toga. U sredini šape također postoji mali obris srca. Ako volite šarene tetovaže, trebali biste nabaviti ovu. Savršeno mjesto za ovu tetovažu bilo bi na vašoj ruci ili leđima.

Tetovaža klaster šapa

Tetovaža klaster šapa

Ako je vaš ljubimac poznat po tome što skače uokolo i stalno vas prati, razmislite o tome da napravite ovu tetovažu s grupnim šapama. Ova tetovaža uključuje oko osam otisaka šapa napravljenih od crnog tinte. Šape su se raširile posvuda kako bi pokazale kako vaš ljubimac neprestano trči po kući i vama. Savršeno mjesto za ovu tetovažu su vaša leđa jer će savršeno oponašati kako se vaš ljubimac kreće i skače preko leđa.

Srce šape

Srce šape

Ako tražite gornju tetovažu šape velike veličine, svakako biste trebali uzeti u obzir ovu tetovažu srca šape. Ova tetovaža uključuje veliko srce napravljeno od otisaka malih šapa, a unutar srca je veliki otisak šape vašeg ljubimca. Radi jedinstvenog dodira, umjesto da uključite samo otiske šapa kako biste učinili srce jednim dijelom, možete ime vašeg ljubimca otresati zajedno sa srcem. Ova tetovaža pokazuje da se vaša sreća i ljubav vrte samo oko vašeg ljubimca i njegove sreće. Savršeno mjesto za ovu tetovažu bilo bi na vašoj ruci, šaci ili leđima.

Česta pitanja

Koje je najbolje mjesto za ispis tetovaže šape?

Tetovažu šape možete ispisati bilo gdje na tijelu koje volite i volite; međutim, najčešća mjesta na kojima tetovaže šapa najbolje izgledaju su ruka, stopalo, vrat, prsa, leđa, bedra i prsti. Položaj uvelike ovisi o vrsti tetovaže koju dobivate u veličini. Ako je tetovaža velika, trebali biste je naterati na leđa ili prsa, a ako su male ili dugačke, onda bi vaša ruka i bedra bilo savršeno mjesto. Možete prilagoditi veličinu tetovaže prema vašim željama.

Kako mogu dobiti precizan otisak šapa svog ljubimca?

Obično je lijepo nanijeti točnu šapu vašeg ljubimca na tijelo. Lako možete dobiti otisak šapa vašeg ljubimca ako pažljivo slijedite ove jednostavne korake. Prvo nježno uzmite šapu vašeg ljubimca i pritisnite je na podlogu s tintom, a zatim na prozirni list papira. Pazite da šapa ostane na papiru jer ako je pomaknete, nećete dobiti točan otisak, a i otisak će se razmazati. Lagano podignite šapu s papira i pobrinite se da to učinite dobro u prvom pokušaju jer će oni koji imaju kućne ljubimce znati koliko je teško dobiti otisak šape vašeg ljubimca bez ikakvog pokreta.

Mogu li sigurno koristiti akrilnu boju na tetovaži šape?

Korištenje akrilne boje jer nije toksična nema štete, ali svakako koristite perive akrilne boje. Djeca obično koriste akrilne boje, pa ako imate dijete, možete ih zamoliti da šareno dotaknu vašu tetovažu šape.

Paw_Pew_Print_Tattoos

Zaključak

Kućni ljubimci igraju bitnu ulogu u vašem životu, a ako ste ljubitelj kućnih ljubimaca, znali biste da je veza s vašim ljubimcem samo drugačija i da je nikada ne možete usporediti s vezom s drugim čovjekom. Uz pomoć ovih tetovaža šapa možete proglasiti i pokazati odnos koji imate sa svojim ljubimcem. Čak i ako vaš ljubimac nije stalno s vama, uvijek možete imati komad njih sa sobom s tetovažom šape. Zato požurite i napravite jednu od ovih slatkih tetovaža šapa.