125+ ideja o tetovažama leptira za prikaz transformacije

Ideje su beskrajne što se tiče tetoviranja. Od citata do svetih simbola, možete se odlučiti za sve što nadopunjuje vašu osobnost.

Razni ljudi traže hrabre uzorke, pa čak i lubanju s tintom na tijelu, dok mnogi ljubitelji tetovaža radije dobivaju stalnog leptira.

Čini se kao ženska ideja. Možete pronaći jednostavne ili leptire s nekoliko dizajna. Nema sumnje da svi privlače ovog osjetljivog insekta, a izgleda sjajno kao tetovaža.

Šareno stvorenje oslikava i ljudsku transformaciju, pa se zato smatra sjajnom tetovažom.

Tetoviranje ima postao široko praćen trend među mladima i odraslima. Možda ste vidjeli brojne tinejdžere s jednom ili više tetovaža koje pokazuju i njihovo pravo ja.

Kao i drugi dizajni ili uzorci, leptiri također opisuju vašu meku i elegantnu stranu. To je jedan od primarnih razloga zašto većina žena radije tetovira leptira. Također možete pronaći obilje izvrsnih dizajna tetovaža leptira. Dobivanje jedne postalo je trend zbog svoje svestranosti.

Predlažemo da se prvo odlučite za privremenu tetovažu leptira ako želite biti dio zalogaja. Na taj ćete način dobiti jasnu sliku govori li to o vašoj osobnosti ili ne. Sve što trebate je provesti neko vrijeme u potrazi za oblikom, veličinom i bojom koju želite.

Osim toga, isprobavanje nečeg novog s trajnom tintom ne zvuči pametno jer se toga ne možete brzo riješiti u slučaju neželjenog ishoda.

tetovaže leptira

Zašto žene preferiraju tetovaže leptira

Možda se slažete s činjenicom da većina dizajna tetovaža leptira izgleda bez napora dobro na određenim dijelovima tijela žena poput vrata, gležnjeva i zapešća. Nježna tetovaža leptira sa strane vrata ili gležnja povećava ukupnu ljepotu i djeluje moderno i elegantno.

Zato je tetoviranje leptira uobičajeno među ženama svih dobi. Ne vrijedi ništa; većina radnih mjesta ne pozdravlja hrabre ili gotičke tetovaže. Stoga se odabir slatkog i šarenog leptira čini sigurnom okladom i u ovom kontekstu.

dizajn tetovaže leptira

Poznati dizajni tetovaža leptira

Dizajn tetovaža izgleda atraktivno ako se postavi na desni dio tijela. Na primjer, različiti umjetnici tetovaža preporučuju da se tetovira mali leptir na rukama, zglobovima, gležnjevima, stopalima i vratu.

Trebali biste nabaviti velike, poput keltskih i plemenskih leptira, po mogućnosti na leđima. Također, možete naslikati fantastičnu scenu s leptirom koja se pomiče na rukama, stranama trupa ili nogama jer ovakvi dizajni dobro funkcioniraju na produženim dijelovima tijela.

Dizajn tetovaža srednje veličine izgleda sjajno na ramenima i nadlaktici. Ne možete maksimalno iskoristiti detaljan dizajn tetovaža utisnut tamnim nijansama na ramenima ili vratu.

Stoga je bolje unaprijed odlučiti kakva bi tetovaža dobro pristajala na dio tijela koji se planirate tetovirati.

Također pogledajte:

  • 125+ ideja o tetovažama leptira za prikaz transformacije
  • Zaražene tetovaže: znakovi, uzroci, kako se izliječiti & Sve
  • 10+ stvari koje trebate znati o laserskom uklanjanju tetovaža
  • 125 maorskih tetovaža: tradicija i trend (sa značenjem)
  • 14 vrsta bušenja ušiju: koliko boli ?

tetovaža leptira

Evo nekoliko nevjerojatnih ideja za tetovaže leptira

1. Ideja o leptiru na lusteru

Leptir koji sjedi na lusteru djeluje zadivljujuće. Ova ideja je primjer kreativnosti. Detalji stvaraju jasne linije na tijelu. Ideja o leptiru na lusteru svidjet će vam se ako tražite razumnu tetovažu leptira.

2. Tribal Design tetovaža

Tko ne cijeni jednostavan, ali elegantan dizajn tetovaža? Ideja o dizajnu plemenskih leptira čini se prilično specifičnom ako je napravljena od dragulja. Tetovaža s draguljima zvuči kreativan način kako privući pažnju. Osim toga, upotpunit će i vašu žensku stranu.

3. Dizajn šarenog leptira

Odabir pravih nijansi za kreativnu tetovažu leptira umjetnost je. Svojem načinu života možete dodati glamur iscrtavanjem šarene tetovaže leptira na vratu. Svijetle boje dobro će se uklopiti u bilo koji ton kože. Međutim, oni će se istaknuti naspram blijede kože i plave kose.

4. Tetovaža s rukavima leptira

Tetovaže na rukavima izgledaju moderno i elegantno. Štoviše, nabaviti leptira s cvjetnim detaljima zvuči kao neobična ideja. Možete otići po tradicionalni leptir i cvijeće u rukavima s nečim novim i uzbudljivim. Uključivanje nijansi po vašem izboru dodatno će joj dodati svježinu.

5. Tetovaža leptira u sjeni

Čini se da je to zabavna ideja ako sa svojim prijateljima planirate napraviti odgovarajuće tetovaže. Tetovaža leptira u sjeni zvuči sladak način da pokažete jedinstvo i vezu koje dijelite sa svojim prijateljima. Štoviše, trebali biste dobiti siluete leptira umjesto konvencionalnog dizajna. Na ovaj način vaša bi se tetovaža više istaknula. Imajući tri ili više sjena leptira – svaka veća od prethodnog leptira – zasigurno ćete dobiti mnogo komplimenata.

6. Leptiri u ideji Mandala

Leptiri u Mandali izgledaju simbolično. Trebate razmisliti o nabavci ovakvog ako tražite prekrasne detalje. Možda ste vidjeli razne uzorke tetovaža. Leptiri u Mandali zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe za definicijom. Ova ideja pokazuje da možete biti kreativni s tetovažom leptira.

7. Dizajn bijelog leptira

Ne morate se opterećivati ​​bojama tetovaže. Uobičajeno je dobiti ili crnog leptira ili mješavinu različitih nijansi. Možete ostati jedinstveni ako dobijete potpuno bijelu tetovažu. Unijet će sofisticiranost u vaš ukupni izgled. Osim toga, nježna krila iscrtana bijelom bojom prikazat će njenu krhkost. To je nešto što ne možete dobiti kada je leptir obojen crnom bojom. Trebate isprobati bijelu tetovažu ako imate tamnu kožu i prigrlite je.

8. Ideja za moderne tetovaže leptira

Leptir s živopisnom shemom boja i poderanim krilima ne samo da izgleda elegantno, već je i jedinstvena ideja. Štoviše, dobit ćete mnogo komplimenata za kreativnost i odabir hrabre sheme boja nakon što ste se odlučili za ovo odvažno umjetničko djelo.

9. Ravna naprijed tetovaža leptira

Nema sumnje, tetovaža leptira čini se ženskom idejom. Unatoč tome, možete pronaći ideje koje djeluju dobro na muškarca. Ideja nadahnuta moljcem nije stereotipno ženski dizajn. Bit ćete ugodno iznenađeni kad saznate da jednostavan dizajn uključuje minimalne detalje i izgleda dobro u bilo kojoj veličini. Velika tetovaža leptira na prsima čini se kao zabavan način prikaza vaše osobnosti.

10. Simetrični dizajn tetovaža nogu

S idejom simetrične tetovaže nikada ne možete pogriješiti. Izgleda lijepo i razigrano u isto vrijeme. Također, možete prekršiti pravila simetrije ako više volite različite leptire na svakoj nozi. Ostatak dizajna trebali biste zadržati djevojačkim kako biste najbolje iskoristili ovu ideju. Mnogi satovi umjetnici savjetuju da dobiju simetričan dizajn na nogama. Međutim, ako se pravilno izvedu, ovi dizajni mogu izgledati prekrasno i na drugim dijelovima tijela.

11. Realistična ideja o tetovažama

Možete se odlučiti za pragmatičan pristup kada je u pitanju tetoviranje leptira. Pojedinosti, veličina i shema boja leptira s otiskom ruža s jarkim nijansama crvene istaknut će se. Ideja se čini tradicionalnom, ali kombinacija ruža i leptira nikada ne gubi šarm. Dakle, ne oklijevajte i dodajte boju svom izgledu.

12. Leptiri na granama

Ne biste trebali zanemariti činjenicu da je ponekad manje više. Možete uzeti minimalne boje, veličinu i oblik tetovaže i još uvijek može izgledati prekrasno. Leptiri na granama izgledali bi poput slike koja visi u umjetničkoj galeriji ako su ispravno ispisani. Pokazat će vašu strast i zahvalnost prema umjetnosti.

13. Glam up Wrist

Očigledno je da nisu svi ljubitelji velikih i dramatičnih dizajna tetovaža. U tom slučaju razmislite o nabavci male. Vrijedi spomenuti da još uvijek možete dobiti detalje u dizajnu malih tetovaža leptira. Možete zamoliti svog umjetnika za tetoviranje da ocrta stranice svakog leptira zajedno s laganim potezima kako bi dobio malu količinu detalja u malom leptiru. Također, svakog leptira možete zadržati istim ili razlikovne veličine. Štoviše, stavljanje niza malih leptira na zapešće u kombinaciji sa svježom manikurom ne samo da izgleda zapanjujuće, već ističe elegantnu i elegantnu stranu svake žene.

14. Leptir s plavim tonovima i krilima nalik čipki

Istina je da kreativnost nema granica. U današnje vrijeme možete dodati onoliko definicija koliko želite kako biste svoj dizajn tetovaže istaknuli. Pokušajte se odlučiti za leptira napravljenog s plavim nijansama i krilima poput čipke. Izgledalo bi kao pravi leptir. Osim toga, možete dobiti blagu krivulju na krilima kako biste lijepo dovršili dizajn. Ova sjajna ideja ide i vama na leđa.

15. Ideja okvira leptira

Asimetrične tetovaže na nogama izvrsna su mogućnost da pokažete svoju tajanstvenu osobnost. Možete otići na leptira zajedno s pejzažom u okviru kako biste postigli dizajn van okvira okvir. Lijepo izgleda. Možete ga staviti na nogu ili ruku kako biste pokazali svoju tetovažu.

16. Tetovaža divovskog leptira

Veličina tetovaže je donekle važna. Veliki leptir s vremenom će privući veću pozornost, a vi ćete dobiti komplimente. Neki od velikih dizajna omogućuju vam da ugradite detalje kako biste ih maksimalno iskoristili. Predlažemo da nabavite divovske – dva ili više leptira ovisno o vašim željama s jarkim bojama kako biste zadovoljili svoju odvažnu osobnost. Osim toga, utiskivanje na bočne strane vašeg tijela zvuči savršeno mjesto za ispisivanje tetovaže.

17. Ideja o geometrijskom leptiru

Suvremena tetovaža dosegla je drugu razinu. Sada možete pitati i dobiti gotovo svaki dizajn u trenu. Kao i drugi, dobivanje geometrijskog dizajna činilo se kao san prošlih godina. Međutim, u današnje vrijeme prilično je jednostavno odlučiti se za jedinstvene ideje. Dakle, ne morate brinuti kada je u pitanju odabir dizajna inspiriranog geometrijom. Možete ga kombinirati s različitim uzorcima na pozadini kako biste unijeli detalje. Štoviše, čisti geometrijski dizajn smatra se nevjerojatnim umjetničkim djelom. Jednom kada ste je dobili, ideje za tradicionalne tetovaže leptira možda vam se više neće svidjeti.tetovaže leptira

18. Moderno slikanje rukavima

Tetovaže za slikanje rukavima zahtijevaju puno vremena i minuciozne napore za završetak. Čini se zagrijavajućim nakon što je posao obavljen. U tom kontekstu trebali biste se odlučiti za suvremeni pristup. Opcija poput tetovaže rukava u stilu slikanja izgleda impresivno i svečano. Možete kombinirati leptire i pauna u ideji kako biste dobili živopisnu shemu boja. Nema sumnje, neke dizajne tetovaža teško je razumjeti. Štoviše, dobivanje leptira i pauna do neke mjere pokazuje vašu ljubav i vašu prirodu.

19. Kombinacija glazbe i leptira

Ako ste glazbeni narkoman, utiskivanje tetovaže leptira u kombinaciji s glazbom zasigurno će se dobro uklopiti u vašu osobnost. Štoviše, leptiri postavljeni na leđima stvaraju učinak bezbrižne melodije. Ovaj dizajn tetovaže izgledao bi kao umjetničko djelo ako se pravilno izvede.

20. Ideja o modernim ružama i leptirima

Ako niste ljubitelj tradicionalne tetovaže ruža i leptira, možete nabaviti modernu za sebe. Bit će to osvježavajuća ideja o staroj i očaravajućoj ideji tetovaže. Možete dati novi dodir postavljanjem dubokih leptira na prednju stranu i mutnih na pozadini. Osim toga, odabir izblijedjelih ruža povući će cjelokupni dizajn tetovaža. Dakle, ne ustručavajte se nabaviti tradicionalni dizajn tetovaža samo zato što se ruže i leptiri ne uklapaju dobro sa modernim trendovima tetovaža. Uvijek možete pronaći opcije kako bi se vaša tetovaža istaknula u javnosti.

21. Ideja za tetovaže svijetlih i tamnih leptira

Dramatične tetovaže leptira također su u trendu. Ovisi o načinu izrade. Tetovaža na kojoj se pojavljuju leptiri u zlobnom vrtlogu zajedno s tamnim i curenjem izgleda hrabra ideja. Možete poželjeti svijetlu i tamnu tetovažu ako žudite za nečim odvažnim i dramatičnim.

22. Leptir na ramenu

Tradicionalni dizajn leptira izgleda elegantno ako se postavi na desni dio tijela. Ideja o tetoviranju leptira srednje veličine na ramenu čini se jednostavnom i sofisticiranom u isto vrijeme. Potrebno je naučiti da je tetovaža na pravom mjestu bitna kako biste je maksimalno iskoristili. Vrhunska ideja tetovaže na pogrešnom dijelu tijela neće samo upropastiti njezinu ljepotu, već i vaš novac i vrijeme.

23. Ogromna tetovaža leptira na leđima

Detalji i završna obrada čine da se tetovaža ističe. S ogromnim leptirom na leđima možete se razmetati i dobiti mnogo komplimenata. Izgleda ukusno i otkriva djevojačku stranu vaše osobnosti. Također, tetovaža na leđima dobro se stapa s haljinama s V-leđima. Ogroman leptir na leđima izgleda moderno i elegantno. Štoviše, uvijek se možete odlučiti za živopisnu paletu boja kako biste poboljšali svoju tetovažu leptira ili je zadržati crnom kako biste dodali milost svojoj osobnosti.

24. Idite na oslikane leptire

Ništa ne uljepšava vaše raspoloženje kao ispravno napravljena nova tetovaža. Zato morate isprobati različite stilove i ideje kako biste istražili ono što vam najbolje odgovara. Svježa i bezbrižna slika leptira pomoću jarke palete boja zvuči lijepa ideja. Ova ideja sugerira da ne morate slijediti trend i ići na nijanse koje vas čine sretnima.

25. Leptir napravljen od leptira Ideja

Napravite tetovažu leptira napravljenu od sićušnih leptira kako biste dosegli nove visine kreativnosti. Trebali biste se odlučiti za crnu tintu kako biste istaknuli detalje dizajna. Obično je tetovaža male do srednje veličine. Možete ga postaviti na noge, ramena, ruke ili bočne dijelove tijela prema izboru. Ova ideja zabavan je način da budete dio trendova tetovaža, a da pritom zadržite svoju elegantnu osobnost.

Zašto biste trebali otići na tetovaže leptira

Među svim idejama, tetovaža leptira postala je popularna u kratkom vremenskom razdoblju. Da ne spominjemo, značajan broj žena navodno je ispisao tetovaže leptirima iz različitih razloga, uključujući:

  • Primarni cilj je sam leptir. Njegova delikatnost i ljepota na kraju postaju inspiracija za tetovaže.
  • Tetovaža leptira simbolizira cijenjenje umjetnosti i prirode. Štoviše, različiti su ga ljudi smatrali i predstavnikom slobode, vjere i preobrazbe.
  • U mnogim tradicijama i kulturi čini se da je leptir povezan s naklonošću i ženstvenošću.

Dakle, sljedeći put kad razmislite trebate li se odlučiti za jedan ili ne, sjetite se ovih čimbenika i napravite si vrhunsku tetovažu leptira.

Kako zadržati tetovažu leptira oštra i sjajna

Dobivanje svježeg djela body arta čini se zadovoljavajućim. Žalosno je što s vremenom počinje blijedjeti. Obično se to događa kada svoju tetovažu redovito izlažete suncu. Štoviše, razne tetovaže gube svoje jarke boje u samo nekoliko tjedana ili mjeseci. Vidjeti svoju omiljenu tetovažu u ovom stanju je uznemirujuće. Međutim, pomoću ovih koraka možete zaustaviti drastičan nestanak tetovaže.

Slijedite upute

Umjetnici tetovaža uvijek pružaju savjete i trikove nakon njege. Morate ih vjerski slijediti. Također, nemojte pokušavati prijeći na losion za kožu ili kremu samo zato što je pristupačan. Umjetnici tetovaža propisali su određene proizvode jer već znaju s kakvim se posljedicama možete susresti.

Koristite antibakterijski sapun

Vaš mali nemar može dovesti do mučnog ishoda. Stoga, kako biste izbjegli ovakve okolnosti, trebate ukloniti zavoj u predviđenom vremenu. Nemojte ga uklanjati prije ili nakon navedenog vremena. Štoviše, nakon uklanjanja nježno operite tetovirano područje antibakterijskim sapunom. Također, nanesite proizvode za njegu koje je propisao vaš umjetnik za tetoviranje.tetovaže leptira

Održavajte ga čistim i vlažnim

To je kritičan korak jer bi vaša tetovaža trebala ostati navlažena, ali ne treba pretjerivati. Vaša tetovirana koža mora disati tijekom procesa ozdravljenja. Prekomjerna primjena masti za kožu može dovesti do neugodnog ishoda. Osim toga, doprinosi izvlačenju boje vaše tetovaže.

Tetovažu trebate prati dva puta dnevno antibakterijskim sapunom kako bi bila čista i bez klica. Na ovaj način možete ukloniti nakupine starih proizvoda za kožu. Nakon što vaša tetovaža zacijeli, nanesite hidratantni losion kako biste zadržali boje. Možete ga koristiti svakodnevno ili kad vam se koža osjeća suha i ljušti se.

Nemojte ogrebati svoju tetovažu

Grebanje izgleda primamljivo; međutim, to vam demontira tetovažu. Pojava krasta je prilično česta nakon što ste dobili novu tetovažu. Unatoč tome, trebali biste se suzdržati od toga da ga povučete bez obzira je li mali ili značajan. Umjetnici tetovaža predlažu da ove kraste zaliječe tetovažu. U slučaju puno krasta potrebno je savjetovanje s liječnikom jer to može biti simptom infekcije tetovažom. Također, boje vaše tetovaže ostat će duže vrijeme ako se na vrijeme liječite od kraste.

Obratite pažnju na odjeću

Trebali biste nositi široku odjeću dok se vaša tetovaža potpuno ne zaliječi. Uska odjeća trljat će vašu novu tetovažu te iritirati i strugati kožu. Osim toga, stalna iritacija doprinosi izvlačenju krasta i pahuljica. I ovo stanje utječe i na jarke boje vaše tetovaže.tetovaže leptira

Izbjegavajte višak vode

Ne morate samo prestati plivati, već i smanjiti vrijeme tuširanja. Razni umjetnici tetovaža preporučuju držanje podalje od vode najmanje 15 dana. Dajte malo novoj tetovaži da se oporavi. Štoviše, izbjegavajte kupanje u jezerima i javnim bazenima kada je vaša tetovaža nova jer je tamošnja voda puna mikroorganizama koji mogu uzrokovati infekciju kože.

Izbjegavajte postupke tamnjenja

Losioni za tamnjenje sadrže mnogo oštrih kemikalija koje bi mogle pridonijeti infekciji kože posebno kada je vaša tetovaža stara samo nekoliko dana. Treba izbjegavati solarij jer može uzrokovati dodatnu štetu. Također, ne izlažite tetoviranu kožu suncu i pokušajte se sakriti od ultraljubičastih zraka sunca.

Poanta

Tetoviranje leptira čini se zabavnom i uzbudljivom idejom. Možete se igrati bojama i pokazati žensku stranu svoje osobnosti. Dakle, nabavite je i budite spremni dočekati ugodnu promjenu.