125+ Harley Davidson tetovaža: Oslobodite motorista u sebi!

U kratkom vremenu tetovaže su postale popularan izbor među raznim Amerikancima. Kada govorite o mainstream dizajnu za mladiće, pronaći ćete ogromnu zbirku koja prikazuje različite nadahnute slike. Međutim, zbirka za bajkere opremljena je zadivljujućim dizajnom, obogaćenim pripadnostima bandi i moćnom vatrom.

Legendarni emblazon u kombinaciji s urlajućim motorima okuplja nenadmašne dubine muškosti. Dakle, ako razmišljate o sportu s nevjerojatnom tetovažom kako biste proslavili biciklista u sebi, ovaj će vas članak voditi do najboljeg dizajna tetovaža koji će odražavati jahačku strast u vama.

harley-davidson-tetovaža

Pogled na zadivljujuću povijest tetovaža biciklista

Korijene vuče iz doba kad su bili neizmjerno popularan među vozačima motocikala, motoristi, bande i tetovaže imaju nevjerojatnu i značajnu povijest. Prvi put predstavljene u desetljeću 1940 -ih, tetovaže biciklista obično su bile povezane kako bi predstavljale određenu skupinu motocikala. Tada su te grupe uglavnom uključivale bivše vojnike i razočaranu omladinu. Također, pripadnost bajkerskoj družini bio je način predstavljanja drugarstva i bratstva u poslijeratnom svijetu. Takve su bande obično osiguravale disciplinu i stabilnost do te mjere da nisu mogle doći nigdje drugdje.

Godine 1953. mnogi su se mladići modelirali kao Marlon Brando, glavna uloga u biciklističkom filmu ‘The Wild One.’ Na isti način, drugi film, ‘Easy Rider’, utjecao je na mase ljubitelja biciklizma. Ipak, njihovo nadahnuće iznimno se pretvorilo u ogromnu želju za njegovanjem kože s nevjerojatnim i zapanjujućim tetovažama na biciklu. Ranije su motocikliste bilo više nego drago doživljavati kao odmetnike. Neizrazite plave tetovaže postale su uobičajeni tat stil za odmetnike u Americi.

Međutim, te su tetovaže bile loše kvalitete zbog nedostatka opreme i jeftine tinte. Tone dizajna tetovaža odmetnika su prevladale, a većina biciklista to opravdava. Osim motociklista koji su odmetnici, mnogi biciklisti poštuju zakone i pristojni su građani. Oni uvelike doprinose raznim dobrotvornim organizacijama i u različitim zajednicama. Motociklisti koji pripadaju određenoj bajkerskoj družini vjerojatno će ispričati svoje članstvo kroz svoju tetovažu.

harley-davidson-tetovaža

Što simboliziraju biciklističke tetovaže?

Kao što je gore spomenuto, prvi val tetovaža bajkera tekao je do 1940 -ih. Ipak, tetovaže imaju jedinstven prikaz za bajkere; takva fantastična umjetnost ne samo da predstavlja njihov način života, već i izražava njihovu jahačku strast. Kao znak slobode i slobode, velika većina biciklista nosi tetovaže koje prikazuju teme povezane s moći i brzinom.

Ljubitelji biciklizma prilagođavaju i ukrašavaju svoje spremnike goriva šarenim umjetničkim djelima kako bi se istaknuli. Slično, mnogi biciklisti svoju kožu ukrašavaju tetovažama koje odražavaju hrabar i upečatljiv dizajn i nijanse boja. Među američkim hardcore biciklistima, slike uključujući lubanje, orlove, zastave, zapaljene gume i bodeže neki su od najpopularnijih dizajna. S druge strane, nekoliko biciklista prihvaća nordijske tetovaže, ili mitska stvorenja i stilove fantazije.

Osim toga, biciklisti također imaju povezanost s glazbom, što se izričito odražava u tetovažama koje nose. Međutim, ne možete poreći da su tematske tetovaže Harley Davidson izuzetno stekle popularnost među mladim ljubiteljima tetovaža u Americi.

harley-davidson-tetovaža

Vaše pravo razmišljanje, Harley Davidson tetovaže

Da ne spominjemo, kad pomislite na primamljive tetovaže, Harley Davidson jedan je od najslavnijih dizajna na svijetu. Izumljen 1903. godine, možete vidjeti Harley Davidsona kako luta po svakoj američkoj ulici, od države do države. Opojni zvuk koji proizlazi iz velikih klipova nesumnjivo budi srca ljubitelja biciklizma diljem svijeta. Dakle, ako imate istinsku strast prema ukrašavanju svoje kože biciklističkom tetovažom, postoje mnogi dramatični dizajni Harley Davidsona koji mogu izraziti vaš jahački duh.

Bez obzira na to što sanjate o turneji po Americi s Harley Davidsonom, sigurni smo da ćete cijeniti ove vrhunske Harley Davidson tetovaže. Od vintage do cool tema, postoji mnoštvo inspirativnih ideja s kojima se možete otjerati.

10+ Harley Davidson tetovažnih dizajna

1. Tetovaža zataškavanja

Ako imate jahačku strast da živite i umrete od svog Harley Davidsona, zvijeri na dva kotača, ova je tetovaža savršena za vas. Pomiješano s orlovima, pin-

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju je podijelio Northside Tattooz (@northsidetattooz) 1. listopada 2016. u 04:33 PDT

gore djevojke, raširena krila i logo Harley Davidson, zamršeni dizajn pokazuje slobodu ceste. Štoviše, otkriva da nositelj uživa u svom suverenitetu i prihvaća duboku predanost načinu života motociklista.

2. Harley Davidson u paru s ružama

Prije nekoliko desetljeća, biciklizam povezan s wi

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Post koji je podijelio Jason Beavers (@jasonbeavers) dana 27. rujna 2016. u 16:05 PDT

izopćenici i pobunjenici, ali danas velika većina biciklista posjeduje beskrajnu strast prema jahanju. Unatoč razmišljanju o slobodi, više su posvećeni svom životu i obitelji. Stvarnost nije ista kao prije nekoliko godina; nisu konvencionalni i uklapaju se u prigradski način života.

Bezvremenski dizajni, uključujući i gore spomenuti, transformirali su tipična tradicionalna značenja. Ove tetovaže ne označavaju pobunu. Oni pokazuju transformacije, uvjerenja i predanost bajkera prema obitelji. Ako nosite takvu tetovažu, to će predstavljati vašu ljubav i odanost prema vašim voljenima.

3. Procijepljeno

harley_davidson_tattoo

Ako ste hardcore motorist, ovaj dizajn bi vam vjerojatno najbolje odgovarao. Kao jedan od najmodernijih dizajna, ova Harley Davidson tetovaža pokazuje vašu intenzivnu strast i predanost prema vozilu. Bilo da ga nosite na rukama ili na bedrima, ovaj će vas dizajn istaknuti u javnosti. Uz to će odražavati kako se Harley Davidson integrira u vašu krv.

4. Harley Davidson i lubanja

Kao jedan od najčešćih i svestranih dizajna, možete ugraditi lubanju u svoju Harley Davidson tetovažu. Samo neka bude tintom svijetlih boja. Za tako nevjerojatnu tetovažu volja podlaktice najbolje je mjesto. Da biste mu dali detaljniji izgled, možete dodati tekst koji pokazuje vaš duh za vozilo.

5. Harley Davidson s tekstom

Ako ste doista nepokolebljivi obožavatelj Harley Davidsona, mora da ste već dugo pratili njegove oznake. Jedan od njegovih slogana, “Live to Ride”, doista je prikazan u gornjem dizajnu. Što se tiče trajnog označavanja kože tetovažom, mogli biste se zbuniti odlučite li se za veliki razrađeni dizajn ili će samo ekstravagantna tetovaža male veličine dobro funkcionirati. Ako je to slučaj, ovaj dizajn je savršen za vas.

6. Spojen s orlom

Kao jedan od najčešćih simbola, Harley Davidson povezuje se s orlovima. Da ne spominjemo, ćelavi orao ima velika simbolična značenja povezana s Amerikom. Nadalje, pokazuje moć, dominaciju i snagu. Dakle, ako nosite takvu tetovažu, predstavit će vas kao snažno biće.

7. Minimalni Harley

harley-davidson-tetovaža

Ako ste dovoljno umorni od gledanja složenih detalja, postoji nešto za vas. Gornja tetovaža prikazuje plamen ugrađen s Harleyjevim logotipom. Ako želite zadržati svoju tetovažu kreativnom, ali jednostavnom, možda je ovo najbolja opcija za vas.

8. Harley Davidson U pokretu

Harley-Davidson-Tattoo

Biciklističke tetovaže često prikazuju vaš biciklistički duh ili rastuću strast. Ako tražite nešto takvo, ova tetovaža čisto ilustrira takva značenja. Tetovaža prikazuje Harleyja Davidsona na vrhuncu, otkrivajući da je nositelj dovoljno jak da prevlada svaku prepreku u životu. Nadalje, to pokazuje da ste strastveni stremitelj, koji se u životu uvijek bori da ostane ispred drugih ljudi.

9. Odrazite svoju snagu i brzinu

harley-davidson-tetovaža

To je jedinstvena mješavina moćnih ilustracija uključujući lubanje i vjetrove s Harleyjevom oznakom istaknutom u sredini. Takva tetovaža pokazuje da možete nadvladati sve svoje životne nevolje i komplikacije. Bilo da se radi o vašoj ruci, prsima ili leđima, ovaj će vam dizajn savršeno pristajati ako ste hardcore biciklist.

10. Orlove oči smještene na Harleyjevoj naljepnici

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Tetovaža Harley Davidson koju sam sastavila za klijenta! Zabavilo se s ovim! Hvala što ste pogledali !! #inked #ink #tattoo #harleydavidsontattoo #handtattoo

Post objavljen od Jeremy Lester (@inkster021) 1. kolovoza 2017. u 18:00 PDT

Želite li to pokazati koliko ste predani? Ništa ne može izgledati bolje od ovog nevjerojatnog, ali zadivljujućeg dizajna. S orlom na Harleyjevoj etiketi, ova tetovaža može poboljšati sjaj vaše osobnosti. Sadrži duboko značenje vezano za snagu i moć, možete ga nositi na vidljivim mjestima na tijelu.

11. Glazbena konotacija pomiješana s Harley’s Label

Harley-Davidson-Tattoo

Poput šarenih umjetničkih djela na spremniku goriva vašeg bicikla, ako želite nositi šarenu, razrađenu tetovažu malih dimenzija, ovo savršeno odgovara vašim zahtjevima. U kombinaciji s ružom, glazbenim notama i kolibrijima, ova lijepa i očaravajuća tetovaža odražava ljubav i strast vlasnika prema vozilu. Ako želite proslaviti svoju jahačku strast, ovo je savršena ideja za tetovažu za vas.

harley-davidson-tetovaža

Ideje za plasman

Nije nužno, ali većina biciklista radije nosi svoju najomiljeniju tetovažu na ramenu. Razlog je taj što su vam ramena vidljivija, pogotovo kada nosite odrezani sako. Međutim, bila to vaša prsa ili bedra, Harley Davidson tetovaže možete nositi bilo gdje. Ako ste hardcore biciklist, vjerojatno želite pokriti većinu svoje kože tako zadivljujućom temom. U tu svrhu možete izraditi detaljan, razrađen i zamršen dizajn na rukavima, prsima i leđima.

Za poneti

S Harley Davidson tetovažama možete stvoriti obilje jedinstvenih, ali nevjerojatnih dizajna tetovaža. Bio to plamen ili orao, Harley Davidson tetovaže predstavljaju izvanredan osjećaj za umjetnička djela. S obzirom na to, razumno je reći da su dizajni Harley Davidsona savršena tetovaža za vas.