115 sjajnih ideja o tetovažama datulja za uspomenu na prilike za pamćenje

Tetovaže su bile fascinantne ne samo u antičko doba, već i u moderno doba. Njihovi korijeni sežu sve do neolitika. Međutim, umjetnost tetoviranja prošla je kroz nekoliko transformacija. Zbog svoje raznolikosti i drugih značajki, tetovaže su sve popularnije u cijeloj Americi. Iznenadit ćete se kad to saznate 48% američkog stanovništva ima jednu ili više tetovaža na tijelu. Pa, nije ni čudo što ste u eri renesanse tetovaža.

Ljudi različitih kultura nose tetovaže iz različitih razloga. Bilo da želite pokazati svoju osobnost ili obilježiti neke prilike u svom životu, tetoviranje je jedan od najboljih načina da se izrazite.

Označite svoju kožu izražajnom s tetovažama datulja

Složit ćete se da brojke čine veliki dio našeg života. Naravno, bez brojeva ne bismo imali godišnjice, rođendane, praznike ili mnoštvo drugih prilika u kojima dolaze do izražaja brojčane brojke.

Ne samo to, postoje dani kada vam se život mijenja. Na primjer, to može biti susret s nekim posebnim, postizanje onoga što ste dugo čekali ili uzimanje vašeg novorođenog djeteta u naručje po prvi put.

Nema sumnje, postoji mnogo uspomena koje želite njegovati cijeli život. Dakle, što može biti bolje od nošenja tetovaže kojom slavite te dane? To može biti datum vašeg vjenčanja ili datum rođenja vašeg prvog djeteta.

To može biti dan kada ste zakoračili u svoj profesionalni život. Ili možda datum kada je voljeni član obitelji ili prijatelj otišao. Što se tiče datumskih tetovaža, na um će vam pasti mnoštvo ideja. Kako bismo vam pomogli pri odabiru najbolje za vas, dijelimo neke zapanjujuće ideje za tetoviranje datuma.

Tetovaže rimskih brojeva

U kratkom vremenskom razdoblju ideja o uključivanju rimskih brojeva u tetovaže postala je prilično popularna. U medijima ćete pronaći razne poznate osobe koje prihvaćaju ove dizajne tetovaža. U slučaju da se pitate kako su nastale numeričke tetovaže, imajte na umu da je njezina povijest prilično iznenađujuća.

Zbog svoje rasprostranjenosti, mogli ste pretpostaviti da su tetovaže rimskim brojevima počele kao prestižni znak kakve su u današnje doba. Međutim, ove su se vrste tetovaža koristile u Rimskom Carstvu kao oblik kazne. Tada su Rimljani svoje te robove označavali takvim tetovažama. Osim toga, također su označavali kriminalce zbog svojih nedjela.

Pa, nema sumnje da danas takva vrsta tetovaža ne samo da očarava ljude oko vas, već vam i pomaže da se sjetite posebnih prilika u svom životu. Dakle, bilo da ga kombinirate s cvijetom ruže ili pticom, tetovaže na rimskim brojevima izgledaju iznimno cool!

Tetovaža Cat-Date

Ovu tetovažu možete obožavati iz dva razloga; u sjećanje na vašu preminulu mačku ili kako biste poboljšali značenje tetovaže na spojevima. Tetovaža s mačjim spojem iznenadit će sve oko sebe svojom lijepom i zamršenom estetikom.

Nacrtana ispod rimskih brojeva, mačka otkriva posebnu priču vašeg života. Za ideju postavljanja, možete imati ovakvu tetovažu na prsima ili leđima. Na taj će način vaš umjetnik imati dovoljno prostora za jednostavno uključivanje svih detalja.

Tetovaža za datum vjenčanja

Nije ni čudo što je vjenčanje jedna od najvažnijih i najveselijih prilika u vašem životu. Izrazite svoje dragocjene emocije prema partneru označavajući svoju kožu datumom vezivanja. Da ne spominjemo, takve su tetovaže naširoko koristile i osobe koje se uskoro trebaju vjenčati.

Bio to vaš zglob ili vrat, tetovaža koja sadrži vaše vjenčanje označava vječnu ljubav koju oboje imate jedno prema drugom. Kombinirajte datum s ljubavnim pticama, srcem ili crvenom ružom, izbor je na vama. Međutim, osjećaj izražavanja će ostati isti; pokazat će vašu beskrajnu ljubav prema partneru.

Datum rođenja prve bebe

Složit ćete se da prvi plač vašeg djeteta i osjećaj da ga uzmete u naručje nisu s ovoga svijeta! Nakon bračnih zavjeta, rođenje vašeg prvog djeteta ono je što uvijek želite držati pri srcu. Zašto ne biste izrazili intenzitet svoje ljubavi tetoviranjem datuma rođenja vašeg djeteta?

Budući da se obično koristi kao podsjetnik na vrijeme, možete dobiti ovu nevjerojatnu tetovažu na zapešću. Također ga možete uliti nekim bojama ili dodati druge predmete, poput srca, cvijeta ili anđela kako biste dobili detaljniju estetiku.

Nadalje, svom partneru možete priuštiti nošenje takve tetovaže bilo na prvi rođendan vaše bebe ili na drugu godišnjicu braka.

Datum sa satom

Kad su u pitanju tetovaže na datum, možda ste naišli na bezbroj ideja koje uključuju rimske brojeve. Uz to, pronaći ćete i neke od najpopularnijih tetovaža na spojevima koje sadrže sat. Ako želite obilježiti bilo koju posebnu životnu priliku zajedno s vremenom, ovo je vjerojatno najbolja ideja!

Budući da je većina satova obično označena rimskim brojkama, dat će starinski, a opet elegantan izgled. Tetovaže s datumom i satom mogu izgledati jednostavno, ali bit će vrlo graciozne, pogotovo kada vaš umjetnik doda ružu u središte.

Otkucaji srca s datumom

Pripremite se za svakog ljubitelja tetovaža koji traži out-of-box ideju za tetoviranje! Otkucaji srca s datumom su sve što želite! Bez obzira radi li se o vašoj prvoj ili petoj tetovaži, otkucaji srca s datumom zasigurno će vas istaknuti. Ne samo da označava dubinu i intenzitet vašeg odnosa s nekim, već također određuje vaš kreativni, ali primamljiv stil.

Zbog svoje svestranosti možete stvoriti jednojajčane blizance; jedan na zapešću, a drugi na zglobu partnera. Da ne kažem, tetovaža otkucaja srca jedan je od najtoplijih trendova kada je body art u pitanju. Osim dizajna, možete dodati datum prijedloga kako biste ovo učinili još posebnim.

Sastanite se s hvatačem snova

Iako postoji toliko ideja koje dolaze s vašom tetovažom na spojeve, možete se odlučiti za onu koja savršeno odgovara vašoj osobnosti. Budući da postoji bezbroj amblema koje treba dodati s datumima, datum možete uvrstiti u zamršenu ilustraciju hvatača snova.

Ovo će vas podsjetiti na dan kada ste ostvarili najveći san u životu. Ako razmišljate o postavljanju, vaš biceps ili ruka bili bi najbolje mjesto za postavljanje tako izvrsne tetovaže.

Biljka s datumom

Ako vam omiljena biljka ugine i ne možete preboljeti bol, možete se izliječiti dodavanjem ove tetovaže na kožu. Štoviše, možete nositi biljku s tetovažama datulja kako biste ostali ohrabreni i motivirani; biljka je jedan od najljepših aspekata prirode i odražava ‘život’. Drugim riječima, takva tetovaža približit će vas životu.

Datum s imenom teksta

Bilo da ste u sjećanju na svog voljenog člana obitelji ili na dragog prijatelja, svoju kožu možete označiti njihovim imenom u kombinaciji s datumom. Ovdje datum može označiti vrijeme kada ih prvi put sretnete ili bilo koju drugu nezaboravnu prigodu koju želite zauvijek zadržati pri srcu.

Odlična stvar kod takvih tetovaža je što su prilično svestrane. Možete se igrati fontom i tekstom, dodavati boje po svom izboru i ugraditi bilo koji objekt koji vam se sviđa.

Datum s izrazima

Za neke ljude postoje fraze, citati ili riječi koje su ih motivirale u određenim životnim fazama. Dakle, ako ste jedan od njih, nema bolje ideje od nošenja te fraze kao tetovaže. Da ne spominjem, uvijek će vam pomoći da zapamtite te zlatne riječi i potaknuti vas da ne odustanete. Što se tiče postavljanja, označite ga na mjestu koje je lako čitljivo.

U spomen na nekog ko je otišao

S vremena na vrijeme, život nas dovede do točke u kojoj se moramo odmaknuti od svojih najmilijih. U takvom slučaju nemojte svoju ljubav ograničavati samo na sjećanja; nego to izrazite nošenjem tetovaže. Dodajte datum svojoj tetovaži kad su otišli od vas.

Da biste donijeli više detalja, možete dodati bilo koji objekt koji ide uz tetovažu. Štoviše, možete dodati boje ako želite.

Datum_Tetovaže

Donja linija

Sada kada ste naišli na mnogo nevjerojatnih, ali elegantnih ideja za tetovaže, svakako označite onu koja najviše odgovara vašoj osobnosti. Nadalje, ne zaboravite imati na umu da svaka tetovaža nosi značenja i da se prema tome treba nositi.